KustNytt nummer fem framsida

KustNytt 5/2021 Tema: Trädgård & Uteliv

Det kunde ha gått riktigt illa för Robin Walderman i Malax vid en vanlig rutinkontroll på sjukhuset, vi mötte Robin och hans sambo Jenny och de berättar om livet före och efter chocken.

Libbi mötte upp med Ralf Söderback igen och de återupptog historien där den slutade senast – denna gång är det sågen i Åminne som får spela huvudrollen. Kaj Enholm har haft stuga på Bergö i över 40 år, men den tidigare bilreportern har sett betydligt mer av världen än så, missa inte denna intressanta artikel.

I Korsnäs har vi hälsat på Katarina och Maj-Britt vid gulliga huset Alvina. Ett riktigt sommarparadis för den som vill semestra på närmare håll. Rafael är intresserad av både människor och historia, genom sina träalster låter han dem komma till tals. Övermalax Marthaförening fyller 100 år och ger ut en historik där deras gärningar under åren finns dokumenterat, bland annat det viktiga arbetet under krigsåren.

Den ljuva sommaren ligger framför oss, vi tipsar om vandringar, byabingo och trädgårdstrender. Detta och mycket mera i nya KustNytt!